«

»

Dub 24

Pohár Tomáše Holase 2017 vyhrál po dlouhé době Michal

 

IMG_6171Na první jarní pohár se nás přihlásilo osm.

 

Skupinu A vytvořili: Cyril Perrette, Michal Brzica, Petr Žák a Jakub Klimánek. Skupinu ovládnul Michal se všemi výhrami. Druhý skončil Jakub. Třetí dopadnul Petr a nezvykle až na posledním místě skončil Cyril bez jediné výhry.

 

Ve druhé skupině B se sešli: Jan Žák, Martin Tomaštík, Michael Cron a Martin Ferenčík. Skupinu B vyhrál Michael, druhý skončil Martin F., třetí Martin T. a na posedním místě Honza.

 

V prvním čtvrtfinále na sebe narazili tedy Michal a Honza. Michalovi to šlo a moc se mu Honza nebránil a po výsledku 0:2 se s turnajem loučil. Ve druhém čtvrtfinále si zahráli spolu Martin F. a Petr. Petr celou dobu v zápase tahal za kratší konec a prohrál rovněž 0:2. Ve třetím čtvrtfinále si zahrál Michael a Cyril. Cyrilovi to dnes opravdu nešlo a nedokázal vyhrát ani v tomto zápase a po výsledku 0:2 vypadl. V posledním čtvrtfinále si zahrál Kuba a Martin T. Bylo to asi nejnapínavější zápas, kde si oba do sytosti zahráli. Nakonec se radoval Kuba po výsledku 2:1.

 

V prvním semifinále si zahrál Michal a Martin T. Martin hrál skvěle a Michalovi byl ten den nejtěžším soupeřem, ale Michal to nakonec zvládnul a vyhrál 2:1 na poslední černé .

 

V druhém semifinále si zahrál Michael a Kuba. Byl to zase jeden z velice napínavých zápasu, kdy se oba hráči tahali na každé kouli. Nakonec ten šťastnější byl Kuba a po výsledku 2:1 šel dále.

 

O třetí místo si zahrál Michael a Martin F. Michael byl lepším hráčem a po zásluze vyhrál 2:0.

 

Ve velkém finále si zahrál Michal a Kuba. Michal nastoupil ve velkém stylu a docela Kubu překvapil a zaslouženě zvítězil 2:0 . Gratulujeme. Nejvyšší náběh získal Petr se 35 body.