Fórum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.





Stránky: [1]
Autor Téma:Liga 2015/16
Host
Nováček
Příspěvků: 1
Permalink
Příspěvek Liga 2015/16
dne: May 19, 2015, 21:59
Citovat

Ahoj,
nezapomněl jsem na vás s ligou, akorát jsem toho měl dost a ještě chvíli mít budu, takže jsem to krapet odložil.
Potom co mi někteří napsali nějaké připomínky, s tím že jsem nad tím sám uvažoval, tak jsem trochu upravil ten formát pod kterým bychom to hráli.
Předně bych celou soutěž roztáhl na celý rok, ideálně na 10 měsíců, ale to se upřesní až s počtem přihlášených. S tím souvisí větší manévrovací prostor pro vás pracující J, protože by se jedno kolo hrálo přibližně měsíc (buďto kalendářní nebo 4 týdny). Jeden zápas by byl na nejlepší ze 7 (já se minule když jsem psal best of 9 trochu přepočítal…). Vzhledem k době trvání by si to hráči mohli rozdělit na dvě sessions v případě časové tísně atd. Zas platí že by se dvojice domlouvala sama kdy to odehrát.
Jediná věc, u které si nejsem moc jistý, je jestli začít začátkem července (na červen to nestihnu připravit) nebo to nechat po prázdninách ať to má takový punc skutečné ligy. Mě je to docela jedno.
Zbylé podrobnosti až po tom co se všichni kdo mají zájem přihlásí.
Takže až si toho tady všimnete, tak ZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠENÍ PIŠTĚ ZDE ;) a já už to zorganizuju, předběžně na začátek července.

Amicalement
M.

P.S. Samozřejmě připomínky pište podle libosti.
P.P.S. Osobně bych nechal jen zápasy každý s každým, ale jestli to všechno vyjde, tak bychom na konci mohli udělat závěrečný turnaj, pavouk s nasazením. Tak k tomu se taky můžete vyjádřit.

Stránky: [1]
Mingle Fórum by cartpauj
Verze 1.0.34 ; Stránka načtena za 0.004 vteřin.