«

»

Led 08

Mikulášský pohár ovládl Robert

IMG_4261

Na poslední oficialní turnaj 2015 se sjelo 9 lidí. Klasicky byli nalosováni do dvou skupin. Ve skupině A byli: Radim Wawrzyczek, Martin Ferenčík, Martin Cupal, Rosťa Kozák a Jaromír Pořízka . Ve skupině B se sešli: Ivan Hurych, Robert Kurpanik, Michal Brzica a Václav Šaša Michalčík. Skupinu A vyhrál Radim se třemi body. Martin C. skončil druhý, když prohrál jen s Radimem. O třetím místě rovněž rozhodl vzájemný souboj mezi Martinem F. a Jardou. Martin F. nečekaně Jardu porazil a tak skončil třetí a Jarda čtvrtý. Pátý Rosťa se bohužel musel s turnajem loučit. Ve skupině B vyhrál bez ztráty kytičky Robert. Druhý skončil Michal, třetí Šaša a čtvrtý Ivan.

V prvním QF (čtvrtfinále) si spolu zahráli : Ivan a Radim. Radim jel na své vítězné vlně a nedal Ivanovi šanci a po výhře 2:0 šel dále. Ve druhém QF vyzval Martin F. Michala a byl to velice zajímavý souboj. Šlo vidět, že Martin poctivě trénuje a Michala dost potrápil. Michal nakonec po tuhém boji zvítězil 2:1.  Ve třetím QF vyzval Robert Jardu a nutno dodat, že tady se Robert nejvíce protrápil ke výhře 2:1. Jarda byl zdatným soupeřem, ale s turnajem se musel rozloučit. A konečně v posledním QF na sebe narazili Martin C. a Šaša. Taky tady se očekával tuhý boj s vítěznou tečkou pro Martina, ale Šaša byl rezolutně proti a trápícímu Martinovi naložil , co se do něho vlezlo. Zápas skončil 2:0 pro Šašu.

V prvním SF se potkal Michal s Ráďou a opět o vývoji tohoto zápasu rozhodla neskutečná smůla jako v minulém turnaji. Není hořčího pocitu, když po potopení finální černé vzpínáte ruce vítězně nad hlavou a pak spadne i bílá a najednou je konec a beznaděj. Michal zvítězil 2:1. Ve druhém SF se Robert nad sebou zamyslel a po nepřesvědčivém výkonu v QF se opět vrátil ke své hře a Šašu vyprovodil 2:0. V zápase o třetí místo se asi „domluvili“, že si spolu zahrají švagři ze Stonavy. Šaša našel ve své hře více morální síly než zlomený Ráďa. A podle toho to taky dopadlo- 2:0 pro Šašu. Gratulujeme. Ve velkém finále se tedy potkal Michal s Robertem. Robert Michala doslova zadupal do země. Finále bylo opravdu rychlé, ale zasloužené. Robert byl ten den v nejlepší formě a po zásluze opanoval turnaj ve Studénce a to díky i mimojiné zásluhou nejvyššího náběhu 44. Gratulujeme. Dobrý strk v roce 2016 :)