«

»

Úno 02

Pohár tří králů aneb jak ze sedmi statečných vzešel jeden vítěz

IMG_4372 - Kopie

Jak už jsme se dozvěděli z nadpisu, tak se nás sešlo na prvním letošním turnaji pouhých sedm. Čím to bylo dáno, těžko říct. Sešli se: Michal Brzica, Ivan Hurych, Radim Wawrzyczek,Václav Šaša Michalčík, Cyril Perrette, Jakub Klimánek a  Rosťa Kozák. Jelikož nás nebylo ani na dvě skupiny po čtyřech, tak jsme svolili , že se bude hrát jen jedna skupina a nejlepší čtyři si zahrají semifinále.

Skupina dopadla velice zajímavě. Nedošlo totiž k tomu, že by měl někdo stejný počet bodů. A tak tedy Michal skupinu vyhrál se šesti body. Druhý skončil Ráďa s pěti body. Třetí Kuba se čtyřmi body. Čtvrtý dopadl Cyril se třemi body.Na nepostupovém pátém místě s dvěma body skončil Šaša. Šestý s jednou výhrou Ivan a na posledním sedmém místě Rosťa s žádnou výhrou.

V prvním semifinále se tedy potkal Michal a Cyril. Byl to velice zajímavý zápas, který nakonec Michal vyhrál 2-1. V druhém semi se potkal Ráďa s Kubou. I v tomto zápase to bylo velice vyrovnané, ale nakonec zvítězil Kuba rovněž 2-1. V zápase o třetí místo si tedy zahrál Cyril a Ráďa. I tento souboj byl napínavý a hádejte jak skončil. 2-1 pro Cyrila. Ve velkém finále se tedy potkal Michal s Kubou. Michal sice vedl 1-0, ale Kuba to celé otočil na svou stranu a vyhrál první letošní turnaj . Gratulujeme. Nejvyšší náběh získal rovněž Kuba.

Dobrý strk v roce 2016 !