«

»

Led 22

Vítěz poháru Tří králů vyhrál už semifinalista

IMG_5923

Na první pohár v roce 2017 se nás sešlo jen pouhých šest hráčů a to Martin Ferenčík, Michal Brzica, Michael Cron, Martin Cupal, Jan Žák a Cyril Perrette. Domluvili jsme se , že si zahrajeme na jednu skupinu každý s každým na jeden frame. A poté se uskuteční klasický vyřazovací způsob – pavoukem.

Skupinu vyhrál Martin C., který opanoval všechny zápasy a získal plný počet (5 bodů).

Druhý skončil Michael se třemi body, který měl lepší vzájemný zápas s rovněž tříbodovým Cyrilem. Cyril tedy skončil na třetím místě. Čtvrtý dopadnul Michal s dvěma body. O pátém místě rovněž rozhodnul vzájemný zápas mezi jednobodovým Martinem F. a Petrem. Petr ho vyhrál a skončil pátý. Martin tedy poslední.

Postoupili všichni. První Martin C. a druhý Michael měli volný los. V prvním čtvrtfinále si zahrál třetí Cyril s šestým Martinem F. Martin se nezvykle držel a Cyrila velice překvapil. Dokonce tento vyrovnaný zápas mohl vyhrát, ale nakonec postoupil Cyril s výsledkem 2:1.  V druhém čtvrtfinále si zahrál čtvrtý Michal a pátý Petr. Petr Michala překvapil a celkově tento zápas zvládnul lépe a po výsledku 2:1 šel dále.

IMG_5921V prvním semifinále si zahrál Martin C. s Petrem. Martin měl stále dobrou formu a na to Petr nedokázal odpovědět. Martin zvítězil 2:0. Bohužel po tomto zápase musel Martin odjet, tak se finále neodehrálo. Martin tedy kontumačně skončil druhý. V druhém simultánně hraném semifinále mezi Cyrilem a Michaelem se hrálo pomaleji a když kluci zjistili za stavu 1:1, že jde o vítězství v turnaji, tak se hrálo opravdu opatrně. Nakonec zvítězil Cyril 2:1 a v podstatě mu spadlo vítězství celého turnaje do klína. Gratulujeme. Michael se musel, v zápase o třetí místo s Petrem, pokusit  zachránit aspoň nějakou trofej. To se ale nepovedlo, neboť Petr byl zásadně proti a zvítězil 2:0. Turnaj tedy vyhrál Cyril, druhý skončil Martin C. a třetí Petr. Nejvyšší náběh si přisvojil Martin C. se 33 bodovým náběhem.

Dobrý strk.