«

»

Úno 17

Studentský pohár 2017 aneb jak opět Robert úřadoval

IMG_7501Na tento další pohár k nám zavítalo 10 hráčů. Ve skupině A byli:Rosťa Kozák, Jarda Pořízka, Petr Žák, Kuba Klimánek a Robert Kurpanik. Skupinu vyhrál Kuba se všemi výhrami. Druhý skončil Robert, třetí Jarda,čtvrtý Rosťa a pátý Petr. Rosťa , ale odstoupil,a tak hrál místo něho Petr. Ve skupině B se octli. Martin Cupal, Michael Cron, Michal Brzica, Martin Tomaštík a Ivan Hurych. Skupinu opanoval Martin C., druhý skončil Michal, třetí Michael, čtvrtý Martin T. a pátý Ivan.
V prvním čtvrtfinále si zahrál Kuba a Martin T.. Martin překvapivě Kubu porazil 2:0. Ve druhém čtvrtfinále si zahrál Jarda s Michalem. Michal byl o něco lepší a bral výhru 2:0. Ve třetím čtvrtfinále se událo obrovské překvapení ,kdy největší favorit Martin C. podlehl Petrovi 2:0. V posledním čtvrtfinále se potkal Michael a Robert. Robert potvrdil roli lepšího a vyhrál 2:0
V prvním semifinále na sebe narazil Martin T. a Michal. Michal hrál dobře a zvítězil 2:0.
V druhém semi si zahrál Robert a Petr. Robert byl ještě ve formě a zvítězil 2:0. O třetí místo si zahráli dva spoluhráči z Hvozdné. I když Petr sestřelil favorita, tak stejně Martin T. zahrál lépe a vyhrál 2:1.
Ve velkém finále se potkal opět Michal s Robertem. Michal nevrátil Robertovi minulou porážku a prohrál 2:1. Gratulujeme již po druhé do Polska. I největší náběh uzmul Robert (28) Ivanovi (27)  v posledním frejmu.